Amerikas flashbacks

Da vi nærmer os kvart århundrede mærket, er det næsten bydende nødvendigt, at vi gør status over vores nuværende tilstand, vores historie, og vores udvikling som et land. Vi bør spørge os selv, hvad der er sket med vores land, og hvor er vi nu? Hvad gør vi for at gøre vores land mere magtfuldt og et fyrtårn af håb for alle de frisindede mennesker i verden?

Her er nogle af de ting, vi kan gøre som amerikanere. Vores nation kræver åndelige principper. For at leve efter principperne i vores almægtige Gud, er vi nødt til at give slip på individualisme. Vores Gud kræver, at vi begynder at udleve de grundlæggende åndelige love. At elske andre som dig selv er et eksempel. Dette er en ret, som den Almægtige Gud har givet. At udleve denne kærlighed til hinanden dag ud og dag ind er, hvordan vi udstråler den magt, der elsker. Dette vil give os mulighed for at glemme de mennesker, vi ikke kender, og dem, vi ikke er tæt på. At udleve andres kærlighed er en måde at vise deres kærlighed og venskab på. Uanset hvem eller hvor du er, er det ligegyldigt, hvad din baggrund er. Du kan stadig være kærlig. Du kan elske dine medmennesker og dig selv. Vi kan elske os selv og andre mere, hvis vi dyrker vores egen kærlighed. Respekt og kærlighed til sig selv vil give os mulighed for at leve uden misundelse og selvmedlidenhed.

Som land kan vi øge vores uddannelsesniveau for at gøre det lettere for flere mennesker at komme ind på de videregående uddannelser. Dette er en ting, der vil give os de fleste fordele. Det er ubestrideligt, at vores land har flere uddannede borgere end andre lande. Vores sind er mere åbne end i mange andre lande for at lære. Det er lettere at få adgang til musik og underholdning, og det er lettere for folk at have et positivt perspektiv på verden. Er du en del af problemet, eller en del af en løsning? Amerikanerne skal kræve bedre og insistere på, at vores ledere stå op for de ting, de værdsætter. For det første skal vi rense vores hjem og begynde at give væk de ting, der er vigtigst for os. Det betyder ikke, at vi er nødt til at opgive ting, vi elsker for at gøre plads til andres behov. Vi begynder alle at fylde vores liv med de ting, vi ønsker. Du behøver ikke opgive de ting, du elsker for dem at give dig. Disse er allerede i dit liv. Det er tid til at finde den plads, du har brug for at have, hvad du ønsker.

Når du er i stand til at bruge mindre tid og energi på at opnå, hvad du ønsker, er det lettere at have de ting, du ønsker i dit liv. Gør det nødvendige arbejde for at få de ting, du ønsker. Det er lige så nemt at have visdom til at følge dine drømme og være tilfreds med, hvad du allerede har. Ikke at være tilfreds med, hvad du har, er ikke nok. Det er evnen til at omfavne og leve med noget. Dette kan være svært for nogle mennesker. Bor inden for dine midler og være sparsommelig vil hjælpe dig med at undgå stress. Den eneste måde at virkelig forstå dit liv er at bare gå efter det. Du hører det fra din indre stemme og ved, at dette ikke er for mig. Du må bekæmpe det og acceptere det. Hvis du tillader denne psykologi at kontrollere dig, vil den underliggende miljøbrand skræmme dig. Det er noget, du skal gøre. På den anden side, får du ikke nogen reel fred i dit sind. Du mister evnen til at vælge dit liv og træffe dine egne beslutninger. Du kan endda miste dit job. Hvis du vælger denne rute, vil du være en del af den nuværende økonomi og modsætte dig alt, hvad du tror på dette land i næsten et kvart århundrede. Det har ødelagt dine håb og drømme. Sikke et spild! Du har sat dig selv i en position, hvor du kan sige “dyt med mine tanker om dit land og komme til at arbejde for den, som jeg fortalte dig ikke også.”

Skriv kommentar