En bedre måde at spise på – Yumble Meal Box anmeldelse

Tjenesten er nem at få inspiration til maden med måltidskasser bruge, og den tilbyder en række måltidsabonnementer. De sender måltider lige til døren i en bæredygtig forsendelseskasse. Hjemmesiden er let at navigere, og der er klistermærker og andre godbidder inkluderet i hver kasse. Måltiderne er fuldt kogte, så der kræves ingen genopvarmning.

Hvis du leder efter en måltidsabonnementstjeneste, er det vigtigt at vælge en, der tilbyder en række måltider. Dette er vigtigt, fordi du ikke ønsker at sidde fast med det samme kedelige, intetsigende måltid hver uge. At have en række måltider giver dig mulighed for at spise sundere, mens du stadig nyder de fødevarer, du elsker.

Blåt forklæde

I modsætning til andre måltidskasser har Blue Apron måltidskasser den ekstra fordel, at de er fleksible. Hvis du beslutter dig for at ændre planer midt på måneden, kan du gøre det op til fem uger før din næste levering. Der er også muligheder for at tilføje eller trække opskrifter fra din plan, som du finder passende. Hver uges menu vil være anderledes, men du kan skifte plan, når du vil.

Blue Apron giver sine kunder lækre måltider, der leveres til deres hjem 7 dage om ugen. Selvom leveringstjenesten ikke er gratis, kan du vælge leveringsdagen og antallet af portioner, du gerne vil modtage. Blue Apron tilbyder også en app, der giver dig mulighed for at spore din levering og ændre dine leveringsdatoer.

De måltider, der følger med Blue Apron måltidskasser, indeholder alt hvad du behøver for at lave et komplet måltid. Du kan vælge den proteintype, du ønsker, og undgå allergener. Du kan også tilpasse ingredienserne i dine opskrifter ved at vælge blandt flere valg. Blue Apron giver også gavekort, som kan bruges til ethvert af dets produkter.

Yumble

Yumble er en madleveringstjeneste, der specialiserer sig i sunde måltider. De bruger ingredienser, der er både friske og nærende, og bruger humant opdrættet kød. De har også flere allergifrie muligheder. De har en omfattende ingrediensliste og ernæringsmæssige oplysninger for hvert måltid.

Yumble blev grundlagt af Joanna, en mor til tre. Hendes mission var at lave sunde, bekvemme måltider til sine børn. Hun sigtede mod at holde priserne nede ved at bruge økologiske råvarer i sæsonen, når det var muligt. De brugte også hormon- og antibiotikafrit kød, når det var muligt.

Tjenesten er nem at bruge, og den tilbyder en række måltidsabonnementer. De sender måltider lige til døren i en bæredygtig forsendelseskasse. Hjemmesiden er let at navigere, og der er klistermærker og andre godbidder inkluderet i hver kasse. Måltiderne er fuldt kogte, så der kræves ingen genopvarmning.