Er det svært at tro, at 30% din kredit score bestemmes ud fra din betalingshistorik?

Det er noget, som Kreditvurderingsbureauerne brugte til at finde sjove. 30% af din kredit score vil blive bestemt af, hvordan du betaler dine regninger.

Lad os se på det her.

Hvad du gør med dine kreditkort er en vigtig faktor i fastsættelsen af 30% af din kredit score. Det er dog sandsynligt, at den nye kortudsteder vil gennemgå og undersøge din kredithistorik mere detaljeret, hvis du overvejer at få et andet kort. Et andet kort kan også sætte din kreditværdighed i fare, hvis du kun har ét kort.

Årsagen er, at det angiver en ny konto. Hvis du har en åben konto på din kreditfil, kan det betyde, at du har en kredithistorik hos en bank.

Det er klogt at få kun ét kreditkort, og at kortet fra en af de bedste kreditkortselskaber som Visa eller MasterCard.

Det er ikke muligt for mange forbrugere. Det her er fedt, ikke? Men det er ikke virkeligheden. De fleste mennesker er tilfredse med deres nuværende, gyldige kort og ønsker ikke at købe en anden.

Din kreditvurdering ændrede sig heller ikke over en kort tid, såsom 40, 60 og 90 dage. Bankerne kan lukke flere kortkonti, hvis du ansøger om flere kort på én gang inden for seks til otte måneder. Kort sagt, vil bankerne gennemgå antallet og hyppigheden af kredit undersøgelser for at få kredit. Hvis 6 ansøgninger returneres lukket, sidder du fast.

Det er det samme med potentielle arbejdsgivere, der foretager kreditforespørgsler. Mange mennesker vil ansøge om job og interview til mange forskellige stillinger. Hver gang de ansøger om en ny stilling, trækkes deres kreditrapport. De vil sandsynligvis miste jobbet, hvis de har mere end én undersøgelse på kort tid.

Et baggrundstjek er en væsentlig del af enhver arbejdsgivers ansættelsesproces. Arbejdsgiveren skal derefter søge et andet job.

Du bør sørge for at betale dine regninger til tiden, hver gang. Det omfatter kreditkort samt andre regninger såsom dit hjem pant betaling og bil betaling.

Kredit score tildeles ikke til folk uden en kredit historie. Oplysninger om kredithistorik er ikke tilgængelige. Der er ingen detaljer om ubesvarede betalinger eller forsinkede betalinger, charge-offs, tvangsauktioner, og så videre.

Disse oplysninger, som kredittjenester og -agenturer skal indberette, skal også gives til arbejdsgiverne. Det er de samme oplysninger som en kredit score rapport. Det er tydeligt, at dette er et problem, både i dag og i fremtiden.

Vær opmærksom på, at en arbejdsgiver kan trække din kredit. De kan bruge disse oplysninger til at nægte ansættelse eller til at ansætte en person til et job. Vent ikke med at gøre din kredit ansøgning.

Det er forbrugerens ansvar og pligt at sikre, at de er økonomisk sunde, og at de ikke lever over evne. Det er ikke muligt at være sikker på, at dine kreditorer vil rapportere korrekt enhver kredit, du har åbnet. Ved du, at enhver forfalden gæld, du har i dag, skal betales i morgen? Kapital er afgørende.

Hvis dit kreditkort har en udestående saldo, kan det indikere, at du står over for alvorlige økonomiske vanskeligheder. Derudover har hvor mange kreditkonti du har, større indflydelse på din kreditrapport. Din kredit score kunne drage større fordel, hvis du kan betale dit kreditkort hurtigere.

Skriv kommentar