Fordele og ulemper ved konsolidering af gælden

Du kan spare flere penge ved at konsolidere dine månedlige betalinger med et konsolideringslån, der er meget overkommeligt end at betale for konsolideringsfirmaet. Konsolidering af alle dine gæld i en månedlig betaling sparer dig fra at skulle betale flere långivere. Din rente vil blive reduceret så godt. Kreditudnyttelse udgør næsten halvdelen af en persons score. Høje kreditresultater er et tegn på, at du skal holde dine kreditgrænser under 30%.

Lincoln Financial Services siger, at din kredit score vil gå op et point for hvert point over 0. Konsolideringen af din gæld vil sænke dine regninger. Men for at slippe af med al gæld helt, skal du leve billigt og lave et budget. Finansieringsgebyrerne på kreditkort, personlige lån, butikskort eller kreditkort giver betydelige beløb. Kreditkort renter kan være meget høj, hvis du har en stor sum penge til at tilbagebetale over en lang periode. Det er almindeligt, at folk betaler deres regninger på en måde, der passer til deres livsstil. Kreditkort bruges også af mange mennesker som et middel til at styre deres finanser. Det er bedre at konsolidere alle dine regninger og foretage en betaling. Det sparer dig penge og giver dig mulighed for at styre alle dine økonomiske forpligtelser på én gang.

Ulemper ved konsolidering af gælden. Du kan blive permanent forgældet. Du vil også kun være i stand til at betale din gæld i meget kort tid. For dig og din familie kan konsolidering af gælden være stressende. Men det er måske ikke det rigtige for dig. Mange mennesker tager mange år at betale deres udestående gæld. En af grundene folk konsolidere deres gæld er fordi de er overvældet af alt for mange regninger og har for meget gæld. Konsolidering af deres gæld kan skabe problemer ved at give dem mulighed for at flytte fra en forbruger til en anden. Derudover kan et par være gift med børn. En person i gæld, der vokser op kunne ikke kvalificere sig til konsolidering af gælden. Dette kan betyde, at sikkerhedsstillelsen for lånet er den ejendom, som begge parter ejer i fællesskab.

Skriv kommentar