Sådan får du mere websted trafik hurtigt med Squidoo!

Sådan får du mere hjemmeside trafik? Dette er spørgsmålet om så mange begyndere starter ud i Internet Marketing. Squidoo er en web 2,0 (social hjemmeside) websted, der giver dig mulighed for at tjene penge online ved at skrive en gennemgang af andre folks produkt.

Dette websted er lidt anderledes end en almindelig hjemmeside i, at der ikke er nogen køb, ingen salg, ingen salg, og ingen eje. Ejeren af hjemmesiden har oprettet stedet for at være meget brugervenlig. Du kan blot oprette en konto og begynde at skrive anmeldelser om, hvad der måtte være af interesse for dig.

Dette kan være den perfekte måde at få flere besøgende på dit websted, men den første ting du skal gøre er at finde en måde at tjene penge med dette websted. Der er flere måder at gøre det på. Her er et par, som du kan overveje:

Produktanmeldelse

I de fleste tilfælde er produktet allerede tilgængeligt og allerede efterspurgt. Dette er dit affilierede produkt. Du skal finde en måde at skrive om det og sætte en anmeldelse på Squidoo. Du kan skrive anmeldelser af det produkt, du lige har set, eller du kan skrive om nogle oplysninger, du har lært ved at undersøge det. Du kan skrive forbrugeranmeldelsen, det mindste, du vil gøre, er ærligt at udtrykke din mening, hvis du valgte produktet godt til at begynde med.

Ved at skrive en anmeldelse om et produkt, har du en større chance for at gøre et salg. Bare sørg for, at din anmeldelse ikke er en åbenlys salgstale. De fleste mennesker vil have en meget lav mening om dig, hvis du kommer ud på den måde. Men hvis du er en ærlig person, der giver en ærlig mening andre kan respektere dig nok til at købe produktet gennem dig, og du får kredit for det.

Anmeldelser af produkter

Henter webstedstrafik

En bruger kan søge på YouTube efter en video af en anmeldelse eller andre oplysninger. Hvis du finder en god anmeldelse, får du trafik til at se den, fordi den vises som en video på søgemaskinens resultatside. Fordelen ved dette er enorm, hvis anmeldelsen er god. Du får tonsvis af hits til denne anmeldelse.

Dine seere vil også se, at du er en professionel forfatter, og de vil have en øget tillid til din mening. Jo flere oplysninger videoen giver seeren, jo mere vil de respektere din mening om produktet.

Trafik på websted

Du vil opdage, at folk er meget mere villige til at klikke på din Squidoo anmeldelse side end din almindelige hjemmeside. Dette er en af de bedste funktioner i Squidoo. Dette er en af de mange måder at få webstedstrafik til dit websted.

Vi har fundet ud af, at en af de bedste måder at øge webstedstrafikken på er at skrive en anmeldelse af et produkt og sende det på Squidoo. Det kan være en meget vellykket måde at øge trafikken og gøre det til salg, hvis du bruger de rigtige søgeord.

Sådan får du mere trafik på webstedet

Sådan effektivt brug Squidoo

Skrivning af produktanmeldelser er en fantastisk måde at få trafik på. Mens videoanmeldelser også fungerer, har vi fundet ud af, at Squidoo kan være meget effektiv til at hjælpe dig med at få god målrettet trafik, der køber.

Trafikken er målrettet, fordi du har fundet en meget specifik type person, der er på udkig efter det produkt, du skriver om. Du målretter mod de købere, der allerede er interesseret i, hvad du skriver om.

Afslutningsvis, hvordan man får mere hjemmeside trafik er meget enkel, hvis du gør det rigtigt. Bare find en kvalitet gennemgang websted, der virkelig ønsker forfattere udtalelse og sende dit arbejde der. Dit job vil være at tage den rigtige tilgang og gøre linsen rigtig god. Så vil du have masser af kunder, der vil bestille gennem dig.

Skriv kommentar